Anugerah Insurans Kenderaan 2018/2019 - Insurans Kenderaan Terbaik Malaysia

Anugerah Insurans Kenderaan 2018/2019 – Insurans Kenderaan Terbaik Malaysia

Pencarian Syarikat Insurans dan Takaful Kenderaan Terbaik Malaysia bagi  2018/2019

Pemenang Mingguan

Setiap minggu kami membuat satu cabutan bertuah di kalangan semua peserta yang sah untuk mendapatkan seorang pemenang bagi hadiah mingguan, sama ada wang tunai atau Kad Petronas bernilai RM 50. Pemenang seterusnya akan diumumkan pada February 25th, 2019.

Pemenang terakhir

Maklumat tentang Anugerah Insurans Motor Terbaik Malaysia

Setiap tahun iBanding menjalankan kaji selidik bebas untuk mendapatkan pandangan pengguna Malaysia mengenai syarikat insurans kereta mereka. Pada tahun lalu lebih daripada 8,600 rakyat Malaysia telah berkongsi pengalaman mengenai insurans kereta mereka. Melalui maklumbalas peserta, iBanding telah menentukan menduduki lebih daripada 20 syarikat insurans dari yang terbaik sehingga yang terlemah, berdasarkan beberapa faktor. Penarafan ini adalah unik kerana ia tidak berdasarkan pendapat pakar atau ahli juri, ia juga tidak dibayar oleh mana-mana syarikat insurans. Hasilnya hanya berdasarkan jawapan oleh pemandu Malaysia dengan insurans kereta yang sah di Malaysia.

Syarikat Insurans dan Takaful Kenderaan Terbaik di Malaysia bagi tahun 2017/2018

2018-Best-car-Insurance-Company-in-Malaysia
Best motor takaful insurance company in malaysia for 2018

Bagaimana caranya?

Mudah : Klik pada salah satu pautan di bawah dan isi borang tinjauan. Itu sahaja. Anda akan mendapat peluang untuk memenangi hadiah Cabutan Bertuah dengan penyertaan anda.

Kaji selidik ini akan mengambil masa lebih kurang 5 minit dan mempunyai 10-15 soalan.

Hadiah Cabutan Bertuah kali ini

Hadiah cabutan bertuah tahun ini merupakan sebuah telefon pintar. Seorang pemenang bertuah dapat memilih di antara sebuah iPhone 8 atau Samsung S9. Pilihan terletak di tangan pemenang. Layari laman kami untuk nama dan gambar pemenang-pemenang tahun sebelum ini.

Gandakan peluang kemenangan anda

Tingkatkan peluang kemenangan anda dengan kongsikan Pautan Bertuaj anda bersama rakan-rakan anda. Setiap kali rakan anda menyertai tinjauan, anda mendapat 3 tiket tambahan untuk menang.

“3 tiket bagi setiap rakan”

ibanding syarikat insurans kereta

Siapakah iBanding?

iBanding mendidik pengguna tentang insurans kenderaan

iBanding adalah sebuah laman web pendidikan insurans bebas. Kami memaklumkan dan mendidik rakyat Malaysia tentang kepentingan insurans. iBanding tidak menjual insurans dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat insurans atau produk insurans. Objektif kami adalah untuk memberikan sebanyak mungkin maklumat kepada pengguna tentang produk insurans serta memberikan pautan bagi memudahkan pembelian insurans dalam talian. Jika anda memerlukan bantuan profesional mengenai insurans, anda boleh menyemak Direktori Ejen Insurans kami untuk mendapatkan ejen insurans yang berdekatan dengan anda.

iBanding on TV

Anugerah Insurans Motor (MIA) adalah anugerah tahunan yang dianjurkan oleh iBanding, sebuah laman web pendidikan insurans bebas. Anugerah ini diberikan kepada Syarikat Insurans Motor dan Takaful Terbaik yang dipilih oleh rakyat Malaysia.

Anugerah ini diumumkan bersama kedudukan syarikat Insurans dan Takaful di Malaysia. Matlamatnya adalah untuk menyediakan para pengguna Malaysia dengan maklumat bebas bagi membantu mereka menentukan syarikat insurans yang terbaik bagi diri mereka.

Featured on

What is Motor Detariffication?

Sejak permulaan Liberalisasi Tarif Insurans Motor, syarikat insurans dibenarkan menetapkan harga mereka sendiri untuk produk insurans motor masing-masing. tTdak seperti sistem sebelumnya di mana semua harga dikawal oleh Bank Negara. Dengan bertambahnya syarikat insurans yang mula mengenakan harga yang berlainan untuk produk mereka, semakin penting bagi rakyat Malaysia membandingkan bukan sahaja harga polisi insurans motor mereka tetapi juga kualiti yang ditawarkan oleh syarikat yang berbeza.

Kini, pengguna boleh menyemak harga insurans dalam talian. Lebih daripada 10 syarikat menawarkan sebut harga dalam talian. Anda boleh mendapatkan senarai terkini insurans di sini.

Walau bagaimanapun, sukar bagi pengguna untuk membandingkan kualiti perkhidmatan antara syarikat insurans. Oleh itu, iBanding menjalankan Kaji Selidik Insurans Motor setiap tahun bagi mengenal pasti mutu perkhidmatan syarikat insurans serta kecekapan perkhidmatan tuntutan mereka. Syarikat terbaik dalam setiap kategori insurans konvensional dan takaful yang dikenalpasti akan dianugerahkan dengan Anugerah Insurans dan Takaful Motor.

Anugerah Insurans Motor kami bukan satu pengesyoran untuk membeli. Sebaliknya, ia menawarkan panduan syarikat insurans atau takaful manakah yang menyediakan perkhidmatan terbaik kepada rakyat Malaysia. Pada tahun lepas, lebih daripada 8,600 rakyat Malaysia telahpun mengambil bahagian.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, tinggalkan di ruang komen di bawah.

2,208 total views, 8 views today

Spread the love
  • 682
    Shares
  • 682
    Shares